Faizal Fredley
ruang iklan

KBBA_WEB_TTO_Facial_Cleanser_pizah_banner

Al-Kisah Cerita Lucah Dan Seks

Al-Kisah Cerita Lucah Dan Seks. wow tajuk..bikin anak teruna dan dara stim malam-malam buta jer….adushhh…tajuk bukan nak main seo yer adik adik….entry ni pun bukan nak kasi melucah, terlucah, dilucah mauhupun kelucahan yer…entry ni mengenai kisah cerita lucah di kolej kediaman universiti malaysia perlis….dalam kata lain cerita lucah aku dan kawan-kawan aku…

al kisahnya bermula dengan mamat yang digelar N..mamat ni member aku…satu rumah dengan aku….dan salah sorang member aku yang gila seks…member aku sebenarnya ramai yang giler seks….cuma aku jer yg kurang gila seks sikit…al maklumlah aku ni kan nerd sikit orangnya…ala-ala muka orang tak bersalah gitew….kalau aku tengok cerita lucah pun orang tau percaya…(opss kantoi) ala macam la korang x pernah tgk…

berbalik kepada mamat N ni….rumah aku ada 7 orang..malam tu kami 6 orang ada kuliah dan tinggallah si N ni keseorangngan….so, inilah peluang si N ni layan stim sorang-sorang….dalam pada itu aku pun tak tahu la apa yang dia buat dalam bilik..x sempat la pulak aku nak intai..hehe..bukan kerja den skodeng orang nih…..wak tambah dosa jer..

lebih kurang pukol 10.30 malam kitaorang lepas menternak lemak (kata Cik Epal)  di kedai che mat pulang la ke rumah dengan berbekalkan nasik goreng ikan masenggg kat member aku yg malas nak keluar tu…

Menangi Apple Ipad 2 Malaysia Untuk Teman Setia

Menangi iPhone 4S, iPad2, Samsung Galaxy SII Di Denaihati.Com

masuk jer dalam rumah, kitaorang hairan sebab lampu semua tutup, senyap sunyi jer keaadaan dan kami tgk hanya lampu bilik si N jer terbuka…so biasalah kitaorang x syak apa pun…buat bodoh jer….lantak la dia nak buat apa pun…ada mak kesah…

tapi si member aku yg sebilik dengan dia ni ni otak tak berapa betoi sangat…dia plan suruh aku skodeng si N ni..adoiii….lembu punya idea….

aku pun apa lagi mula la kepala ni mengjenguk kot tingkap…sekali intai tak nampak apa pun…2 kali intai pun tak nampak gak..3 kali aku intai….homaigoddd….

terkezut berookkkk aku……si N ni bangan tol lah…..ada ke patut…dia pakai kondom topeng muka ala-ala zombie duk tepi tingkap….masa tu betol-betol depan muka aku…haram punya orang…demmm…nak tercabutt jantung aku…..nak menangis pun ada time tu..gilaaaaaa……sial la punya member..

member aku yg lain pecah perut sampai guling-guling tengok aku yg separuh nyawa tu…si N pulak dengan selamber badak jer bukak pintu amik nasi terus makan..dengan muka tak bersalahnya..geram betol aku…mau aku teranjang dia on da spot…

adoi….bila teringat balik kenangan zaman dulu…rindu pulak rasanya kat diorang nih….tapi malangnya kehidupan kami di universiti telah tamat tempoh….

moral of the story:

1. jangan bersangka buruk kat org…..contohnya menunduh member tgk porn..kalau tuduh Ujang or Nazirul Hazwan tu logik la jugak kan…

2. jangan suka skodeng org yer adik adik..nanti memakan diri…tgk aku time tu…kalau aku ada lemah jatung dah jadi arwah dah aku time ni..

3. Kepada Ujang gua bukan x masuk blog lu, gua masuk cuma jadi silent reader jer bai..segan masuk blog org pames ni..hehe..”bila masa pulak aku tau segan dgnUjang nih..”

habes duit pakwe di buang, abes nafsu awek di buang-kata pujanga dri blogger baru orensyafiqsallam

kalau tak keberatan sila la follow dia yer…bagi support la sikit..

17 thoughts on “Al-Kisah Cerita Lucah Dan Seks

  1. azri

    call me 013-6213590

    ————————————————————-
    | 3 Minit jer baca | Tapi kalo boleh JANGAN BACA! |
    ————————————————————-

    Assalamualaikum pembuka bicara singkat!

    Aplikasi Facebook di Malaysia meningkat dan digunakan sehingga 9 JUTA pengguna!
    Bg orang biasa2, TENTUNYA dia fikir: Ramainye orang!
    Bg org LUAR BIASA: MAK datukkk! Banyaknyer Duit$$$..

    So, nak jadi orang biasa | Orang LUAR BIASA? U decide!
    Sudah2lah tu jd org biasa, MARI jadi org LUAR BIASA plak.

    Ni nk bgtau skit rahsia [Masak aku kena marah psal kes bocorkan info, hehe]

    ————————————————–
    | Rahsia Kekayaan Sebenar di Malaysia! |
    ————————————————–

    [1] Amanah Saham Bumiputera [2] Emas 999.9 [3] Properties

    ASB max RM200k | Dividen biasanya 8% purata per year aka. RM1300+
    – Sebenarnya ada cara mcmana nk CONVERT dr 8% kpd 30%.
    – Org waras nk pilih yg mana, 8% atau 30%..? U decide, we got SKILLS!
    – 30% aka. RM5000 p/m! Passive, xyah kerja.

    Emas | Kurang2 modal kena RM50k up, bru sedap main
    – Untung cecah 30-40% per year.
    – Xnak cite lebih2

    Properties | BAPAK segala KUNCI KEKAYAAN (kalo bley jgn pecaye, nnti kaye!)
    – Dlm masa 5 thun bley collect RM4Juta..!
    – Pun xnak cite lebih2, kang bersepah pakai BMW plak sbb duit$$ da xtau nk buat ape. kuang3x.

    Sume org TAHU platform2 di atas bley jd Kekayaan Sebenar!
    tp xsmua org leh buat, SBB Modal BAPAK punya tinggi!
    TAPI, hati gundah dulana nk capai jgk bnda2 tu.

    Jawapannya:

    Jeng, jeng, jengggggggggggg….

    ———————————————————————————-
    BOLEH! Alhamdulillah, melalui 1 perniagaan!
    Pulun kaww kaww, dpt untung$$ terus leh main 3-3 platform kt atas!
    Guna platform online & offline. Pilih. Guna Facebook lg cerdik!
    ———————————————————————————-

    Nak bersama2 KEJAR IMPIAN?!
    —>>> Drop msg to inbox sy SKRG!! Lokasi & Phone Call 013-6213590 Azri| <<<—

    BONUS:

    || BMW Club Members || Skills Autopilot Incomes$$ when Sleeping || Lifestyle || Umrah || Future |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge