Faizal Fredley

KBBA_WEB_TTO_Facial_Cleanser_Asfan_banner

Blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara itu | Blog Hina Islam


Gaysec mendedahkan identiti sebenar makcik hajjah sitt al wuzara

makcik oh la makcik….apesal tak sedar diri sangat makcikk….org nak beblog makcik pun nak berblog…berblog x beretika…dasyat makcik nih!!! hak tuihh…..

Dunia internet digemparkan sekali lagi dengan kewujudan satu blog yang terang-terang menyerang peribadi dan merendah-rendahkan ciptaan ALLAH… Blog yang diberi nama Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara itu diwujudkan oleh individu yang boleh dikatakan sangat desperate dalam kehidupannya dan geram yang teramat sangat dengan Nabi kita Muhammad S.A.W.

Namun apa yang pendekar ingin ulas di sini adalah, jangan mudah melatah, jangan mudah meluahkan amarah tanpa memikirkan akan akibat yang mungkin akan kita dapati daripadanya. Cari jalan untuk mengatasinya.

Beberapa pendapat yang boleh pendekar berikan untuk tindakan Makcik Hajjah ini adalah :

1. SEOrang yang desperate yang hidupnya mungkin berantakan dan penuh penderitaan sehingga mendorong dia menghina Nabi dan Allah.


2. SEOrang yang gagal dalam kehidupan berumahtangga ataupun mungkin dia mengalami situasi di mana di duakan oleh suaminya ataupun teman lelakinya.


3. Otaknya telah dibasuh ataupun dalam bahasa lebih mudah di brainwash oleh dakyah-dakyah yang sangat berbahaya yang dilakukan oleh pihak yang berkepentingan.


4. SEOrang yang gagal dalam kehidupan dan juga dalam menghayati erti sebuah kehidupan. Segala impian dan cita-citanya mungkin tidak kesampaian.


5. Rasulullah sendiri pernah berdoa. : ” Ya Allah, Hidupkanlah aku dalam miskin, Tidurkanlah aku dalam miskin, Matikanlah aku dalam miskin.. ” … Namun makcik hajjah ini mungkinSEOrang miskin yang cuba nak jadi kaya tapi hajatnya tak sampai… Atau lebih senang disebut, tak pernah bersyukur dengan apa yang dia ada….


6. Melihat kepada gambar-gambar yang dipaparkan dalam laman blog nya, dapatlah disimpulkan bahawa sudah terang lagi bersuluh beliau termakan hasutan kafir laknatullah…

7. Persoalan kenapa Nabi menikahi Aisyah semasa berumur sembilan tahun sering digunakan olehnya untuk memburuk-burukkan Baginda. Juga kenapa nabi beristeri ramai juga menjadi satu isu baginya. Sedang setiap satu peristiwa dalam hidup nabi itu mempunyai hikmah yang tersendiri…


8. Mudah dikatakan bahawa dia telah MURTAD secara terang-terangan akibat tindakannya ini, jika nasihat tidak berguna baginya (orang tua makan nasihat ke??) Maka, bunuh adalah hukum yang wajar untuknya…


9. Dari cara dia mengolah ayat dan juga menulis, pendekar dapat simpulkan bahawa dia iniSEOrang yang berpendidikan, seperti katanya dalam blog ” belajar di sekolah agama”…. Tetapi sayang, ilmu yang dia ada tidak langsung digunakan untukkebaikan selain cuba untuk menyebarkan kebencian terhadap Rasulullah kepada diri kita.. Wallahua’lam….


Namun apa yang lebih penting, jika pendekar ingin menggunakan ilmu yang ada pada pendekar untuk menghentam dia seperti yang pernah pendekar lakukan sebelum ini, amatlah sadis lagi kejam untuk diterima…

Adapun ingin pendekar terangkan di sini akan sebab sebenar Rasulullah menikahi Ummul Mukminin Aisyah R.A bagi pengetahuan kita bersama. Adapaun Rasulullah dan sahabatnya Abu Bakar As-Siddiq bagaikan air  sungai yang mengadlir tanpa halangan….Eratnya pesahabatan mereka bagaikan aur dan tebing… Demi menjaga hati sahabatnya itu dan juga mengelakkan rasa tidak puas hati yang mungkin akan berlaku.. Rasulullah telah menikahi Siti Aisyah R.A…

Namun begitu, ada hikmah di sebalik kejadian tersebut, dengan pernikahan tersebut telah dimuktamadkan dengan sesungguhnya bahawa tidak salah menikahi SEOrang gadis yang berumur 9 tahun… Tujuan sebenar pernikahan itu adalah untuk mengelakkan terjadinya perkara-perkara yang tidak di ingini…

Namun begitu, adalah satu fakta bahawa sebaik menikahi Aisyah, Rasulullah tidak langsung menyentuhnya lagi seperti layaknya SEOrang suami menyentuh isterinya sebelum disahkan bahawa Aisyah itu sudah baligh… Dan itulah sebenarnya yang berlaku…

Bagi kaum kuffar yang tidak memahami apa-apa mengenai sirah nabawiyyah, mereka akan menggunakan segala peluang dan ketirisan yang terhidang untuk menyerang kita. Percayalah, tidak sedikit yang telah tersesat dan terpengaruh dengan mereka…

Apa yang pendekar harap dengan membaca entry ini, sama-samalah kita berjuang mempertahankan apa yang kita ada… Hak kita dan keutamaan kita.. Jangan biarkan mereka-mereka ini menyesatkan kita…Namun jangan terlalu mengikut emosi dalam bertindak…Kelak kita sendiri ayang akan menanggung akibat nya…

Sehingga itu, salam perjuangan dan salam pemikiran rasional daripada pendekar untuk anda sekalian… Mudah-mudahan hati anda akan dilembutkan dalam menentang dakyah yang menghina Agama kita… Amin… Mudah-mudahan juga anda akan mendapat manfaat daripadanya…

AMARAN KERAS!! JANGAN SEBARKAN GAMBAR-GAMBAR YANG ADA DALAM BLOGNYA ITU KE TEMPAT LAIN~!!!!

ALLAHUAKBAR!!!

ps: aku copy paste sebijik dari PENDEKAR BERKUDA sb entry dia panas…..aku post dulu baru nak mintak kebenaran dia…hahah…dia tak bagi dia punya pasal lah…hahah

Denai.my - Catatan kembara seantero dunia

15 thoughts on “Blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara itu | Blog Hina Islam

  1. Mar

    MasyaAllah..doakanlah dia insaf..pedihnyer siksaan Allah..binatangpon reti bersyukur,Syaitanpon tunduk dgn Allah.tapi dia ni..golongan aper yer?di bulan yg Mulia ni sama2lah kita doakan agar hatinyer kembali kpd jalan Allah..Islam xtakut dgn golongan begini,sbb dulupon Tuhan dah laknatkannya..sekutu2nyerpon..kami xheran…

  2. snip3r

    identiti minah celaka tu telah pun diketahui..
    ianya hasil kerjasama dgn beberapa local ug hacker yg berjaya trace dan finally dapat detect minah ni di mana lokasinya, kuarganya, pekerjaannya dan ke negara mana dia sering lawati..

    pendekatan terakhir ialah..informasi pasal minah ni akan didedahkan oleh anonymous hacker ke umum..jadi terserahla kepada mana2 pihak nak dajalkan minah samada secara kasar@secara halus..terpulang..tetapi SILA BERHATI2!!! KERANA MINAH NI TIDAK KESEORANGAN DALAM PERJUANGANNYA..dia di sokong oleh beberapa NGO dan ada kena mengena (in-contact)dgn beberapa individu yg memperjuangkan BERSIH baru2 ni..

    sekadar peringatan.. jangan sangka kita telah pure anonymous ketika online dan boleh melakukan apa2 sahaja tanpa mengetahui apa yg disurukkan boleh dibongkarkan dgn mudah oleh mereka2 yang tahu caranya..

    kemungkinan dalam sebulan, kami akan bekerjasama dgn anonymous untuk mendedahkan identiti sebenar minah ni..
    persiapan sedang dilakukan.. mohon sebarkan info ini..terima kasih!

  3. Pingback: Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam | Adam Iskandar - PERCUBAAN KETIGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge