Planet Romeo Laman Web Untuk Gay

 

assalamualaikum semua…

perghh..baru ada masa layan blog..al maklumlah 3 hari aku pi langkawi…penat gilerr…..balik rumah tentu lah aku membuta semahu-mahu nya…..okay aku tak nak cerita panjang moh ler kita ke topik yg nak aku ketengahkan untuk hari ini…

Planet Romeo Laman Web Untuk Gay. hari isnin lepas bersamaan 9 mei 2011 aku ada terbaca berita pasal laman web gay di dalam akhbar kosmo…ianya cukup menarik minat aku untuk ketahui pasal benda ni..yealah kan benda ni makin lama makin berleluasa kat malaysia ni..mane leh di biarkan..ye dok???

Gay Kulum, Isap Di Jamin Puas, Sila Call 013*******

aku pun tak tau lah macam mana benda ni boleh begitu terpengaruh sekali di malaysia…nampaknya memang ramai org malaysia yg minat kaum sejenis sekrang ni…apa yg best nyer main dgn kaum sejenis aku pun tak tau…nak tau tanya ujang dah syafik coklat..

planet romeo ni sememang nya tidak asing lagi di kalangan kaum gay tetapi setahu aku sekarang ni planetromeo.com telah pun diblock namun pihak mereka masih lagi berpikiran panjang dengan mewujudkan gayromeo sbg penganti planet romeo…

Lelaki Kacak Itu Gay – Edisi Aaron Aziz

namun berita tu aku pun tak berapa pasti sebenarnya…aku dapat tahu pun melalui seorang rakan di facebook yg memncerita kan pasal isu ni…

apa-apa pun di sedikit petikan dari kosmo online….

Kegiatan seks songsang melibatkan golongan gay di Malaysia kini semakin berleluasa berikutan wujudnya sebuah laman sesawang yang dijadikan medium oleh golongan itu untuk mencari pasangan masing-masing.

Laman sesawang yang beroperasi di Amsterdam, Belanda itu turut menawarkan pelbagai kemudahan termasuk muat turun video lucah, majalah dan khidmat teman sosial.

Lebih mengejutkan, laman sesawang yang dilayari oleh kira-kira 65,000 pengunjung sehari itu turut menyenaraikan kelab-kelab khusus untuk golongan gay dari luar negara yang ingin berkunjung ke Malaysia.

Ia turut menyediakan khidmat tukang urut tempatan, lengkap dengan alamat dan nombor telefon.

Golongan terbabit yang mendaftar menerusi laman sesawang itu secara percuma boleh memuat turun aksi mengghairahkan dan berinteraksi dengan ahli secara langsung.

macam-macam sekrang kan….ni la bila dunia terlampau maju..

ps: nak try gak ar jadi ahli dalam website tu…apa yg bestnya dalam tu..apa boleh buat….haha…mana tau leh jumpa ujang dalam tu..ujang kan gay…

ps2: nama planet romeo aku dapat tahu dari salah seorang blogger yg tak ingin nama nya di ketengahkan….

Top 5 Perfume Pilihan Lelaki

Comments

  1. Psylox says

    memang bnda tu salah tapi ada gak gay yang x pernah onani and melakukan sexs….gay macam ni takut dengan allah kerana nafsu tu semulajadi….sooo x semua gay itu buat bnda x senonoh cam tu ujian allh bro…aku ada gak kawan yang nafsu songsang tapi sembhyang,puasa,haji dah 2 kali kot…..bleh controlll beb nafsu dia…saluttttt

  2. husni says

    x lari manusia dari kesilapan baik dari melakukan dosa (si pembuat dosa) dan orang yang mencanang2x dosa orang lain (golongan tidak melakukan dosa terlampau)…namun hanya satu yang terpuji…menolong diri dan masyarakat ke jalan ALLAH…

  3. anis riani says

    msih ada z gay gk pda tkut apa sma penyakit…..
    ich amit2 gk kpikiran pnya laki gay. psti bnyak kali pnyakitnya

  4. izrais says

    ko nie pon…biarlah dier org dgn cara dierg cndiri……asalkan dierg bhgia sudah…lagipun dierg xkacau org laa dgn xtvt dierg tuu pun..

  5. gayrights says

    Lawak la korang ni. Website tu dah lama gile kot.
    Budak2 yang hisap rokok yang semakin berleluasa ni ko tutup sebelah mata je. Malah lebih parah, mereka yang merokok dilihat agung lagi sebab itu tanda ‘kejantanan’. WTF? Nak ceramah cermin diri sendiri dulu la brader!

  6. says

    wei….lu orang perasan tak..

    sukati jer FF ckp aku GAY

    aku pun tak tau ada WEBSITE tu tapi dia tau…hahahah

    soo dia kantoikan diri dia yang dia dah register WEBSIte gay..!!

    derm..!! insaf la gila.!!

  7. says

    amat merisaukan lah aktiviti songsang ni terutama sekali bila melibatkan generasi yang berbangsakan Melayu beragamakan Islam.risau.bila ditegur perkara itu songsang dan salah dari segi hukum agama mereka berkata pula tentang hak asasi manusia.alahai.

    aku ada juga mengutarakan isu ni dalam 2 entri aku.

    dan ini antara pendapat aku sebab aku pernah alaminya melalui seorang sahabat yang pernah terjebak dlm aktiviti ni.

    http://riffzam.blogspot.com/2011/04/seksualiti-songsang.html#axzz1LgMWKonA

    http://riffzam.blogspot.com/2010/10/are-you-gay.html#axzz1LgMWKonA

    jemput baca ye. :)
    riffzam recently posted..KINI – Berwarna Putih Dan TerbaruMy Profile

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge