Planet Romeo Malaysia Laman Web Untuk Gay

assalamualaikum semua…

perghh..baru ada masa layan blog..al maklumlah 3 hari aku pi langkawi…penat gilerr…..balik rumah tentu lah aku membuta semahu-mahu nya…..okay aku tak nak cerita panjang moh ler kita ke topik yg nak aku ketengahkan untuk hari ini…

Planet Romeo Malaysia Laman Web Untuk Gay | hari isnin lepas bersamaan 9 mei 2011 aku ada terbaca berita pasal laman web gay di dalam akhbar kosmo…ianya cukup menarik minat aku untuk ketahui pasal benda ni..yealah kan benda ni makin lama makin berleluasa kat malaysia ni..mane leh di biarkan..ye dok???

aku pun tak tau lah macam mana benda ni boleh begitu terpengaruh sekali di malaysia…nampaknya memang ramai org malaysia yg minat kaum sejenis sekrang ni…apa yg best nyer main dgn kaum sejenis aku pun tak tau…nak tau tanya ujang dah syafik coklat..

planet romeo ni sememang nya tidak asing lagi di kalangan kaum gay tetapi setahu aku sekarang ni planetromeo.com telah pun diblock namun pihak mereka masih lagi berpikiran panjang dengan mewujudkan gayromeo sbg penganti planet romeo…

namun berita tu aku pun tak berapa pasti sebenarnya…aku dapat tahu pun melalui seorang rakan di facebook yg memncerita kan pasal isu ni…

apa-apa pun di sedikit petikan dari kosmo online….

Kegiatan seks songsang melibatkan golongan gay di Malaysia kini semakin berleluasa berikutan wujudnya sebuah laman sesawang yang dijadikan medium oleh golongan itu untuk mencari pasangan masing-masing.

Laman sesawang yang beroperasi di Amsterdam, Belanda itu turut menawarkan pelbagai kemudahan termasuk muat turun video lucah, majalah dan khidmat teman sosial.

Lebih mengejutkan, laman sesawang yang dilayari oleh kira-kira 65,000 pengunjung sehari itu turut menyenaraikan kelab-kelab khusus untuk golongan gay dari luar negara yang ingin berkunjung ke Malaysia.

Ia turut menyediakan khidmat tukang urut tempatan, lengkap dengan alamat dan nombor telefon.

Golongan terbabit yang mendaftar menerusi laman sesawang itu secara percuma boleh memuat turun aksi mengghairahkan dan berinteraksi dengan ahli secara langsung.

macam-macam sekrang kan….ni la bila dunia terlampau maju..

ps: nak try gak ar jadi ahli dalam website tu…apa yg bestnya dalam tu..apa boleh buat….haha…mana tau leh jumpa ujang dalam tu..ujang kan gay…

ps2: nama planet romeo aku dapat tahu dari salah seorang blogger yg tak ingin nama nya di ketengahkan….

18 Comments

Add a Comment
  1. mcm menarik je.. mcm best je… nak try bukak la…

  2. memang bnda tu salah tapi ada gak gay yang x pernah onani and melakukan sexs….gay macam ni takut dengan allah kerana nafsu tu semulajadi….sooo x semua gay itu buat bnda x senonoh cam tu ujian allh bro…aku ada gak kawan yang nafsu songsang tapi sembhyang,puasa,haji dah 2 kali kot…..bleh controlll beb nafsu dia…saluttttt

  3. camne u minat kat awek, camtu lah gay minat kat jantan…xde pape yg heran

    nafsu x memilih jantina

  4. x lari manusia dari kesilapan baik dari melakukan dosa (si pembuat dosa) dan orang yang mencanang2x dosa orang lain (golongan tidak melakukan dosa terlampau)…namun hanya satu yang terpuji…menolong diri dan masyarakat ke jalan ALLAH…

  5. msih ada z gay gk pda tkut apa sma penyakit…..
    ich amit2 gk kpikiran pnya laki gay. psti bnyak kali pnyakitnya

  6. ko nie pon…biarlah dier org dgn cara dierg cndiri……asalkan dierg bhgia sudah…lagipun dierg xkacau org laa dgn xtvt dierg tuu pun..

  7. cm mana nk join ni,, sje je nk join,

  8. WTF…
    Benda dah lama la…
    /// 0135874183 ///

  9. Lawak la korang ni. Website tu dah lama gile kot.
    Budak2 yang hisap rokok yang semakin berleluasa ni ko tutup sebelah mata je. Malah lebih parah, mereka yang merokok dilihat agung lagi sebab itu tanda ‘kejantanan’. WTF? Nak ceramah cermin diri sendiri dulu la brader!

  10. ade ke website ni, ish haram tak senonoh. hahaha

  11. ish3x..

    tak sangka ujang macam tu kan..
    naimulfirdaus recently posted..ustazah yang cantikMy Profile

  12. wei….lu orang perasan tak..

    sukati jer FF ckp aku GAY

    aku pun tak tau ada WEBSITE tu tapi dia tau…hahahah

    soo dia kantoikan diri dia yang dia dah register WEBSIte gay..!!

    derm..!! insaf la gila.!!

  13. amat merisaukan lah aktiviti songsang ni terutama sekali bila melibatkan generasi yang berbangsakan Melayu beragamakan Islam.risau.bila ditegur perkara itu songsang dan salah dari segi hukum agama mereka berkata pula tentang hak asasi manusia.alahai.

    aku ada juga mengutarakan isu ni dalam 2 entri aku.

    dan ini antara pendapat aku sebab aku pernah alaminya melalui seorang sahabat yang pernah terjebak dlm aktiviti ni.

    http://riffzam.blogspot.com/2011/04/seksualiti-songsang.html#axzz1LgMWKonA

    http://riffzam.blogspot.com/2010/10/are-you-gay.html#axzz1LgMWKonA

    jemput baca ye. :)
    riffzam recently posted..KINI – Berwarna Putih Dan TerbaruMy Profile

  14. perhh… siap ada website bagai..
    first time tau pasal ni.. lalala~
    cik pulau recently posted..ANDA KENAL ORANG INIMy Profile

  15. FF, rajin stalker web nie he?? hahha kantoi…. Ujang si bekas gay pun mesti terus terjah nie. hahhahaha
    ieb recently posted..Nasi LemakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Travel Blog | Faizal Fredley | Walking in the Sky! © 2015 Frontier Theme