Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam

Assalamualaikum….

hari ni just update aktiviti yg aku lakukan jer yer..

x der tip…

Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam | ni kali kedua aku ke langkawi…hari tu just 2 hari jer…x sempat nak buat macam-macam aktiviti…kali ni aku gi 3 hari 2 malam…santai habis ar…aku nak sambung balik aktiviti aku yg dulu…

hari pertama…aku gi mandi air terjun telaga tujuh jer….ari tu x sempat nak mandi…

syafik way yg gedik…

puncak bukit telaga tujuh…

hmm..member ajak kuar la pulak……malam ni aku update pic lain ar pulak….k see u….

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

2 Comments

  1. AWAN FANTASIA

    May 9, 2011 at 5:09 PM

    bercuti sakan dia..mesti tebalkan bajet yg nk kena keluarkan? ^_^
    AWAN FANTASIA recently posted..Sijil Kelahiran Barrack Obama Didedahkan !!My Profile

  2. naimulfirdaus

    May 9, 2011 at 2:44 PM

    pi langkawi tak ajak saya pun..
    naimulfirdaus recently posted..isteri penyayang yang dicariMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge