SHARE

Assalamualaikum….

hari ni just update aktiviti yg aku lakukan jer yer..

x der tip…

Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam | ni kali kedua aku ke langkawi…hari tu just 2 hari jer…x sempat nak buat macam-macam aktiviti…kali ni aku gi 3 hari 2 malam…santai habis ar…aku nak sambung balik aktiviti aku yg dulu…

hari pertama…aku gi mandi air terjun telaga tujuh jer….ari tu x sempat nak mandi…

syafik way yg gedik…

puncak bukit telaga tujuh…

hmm..member ajak kuar la pulak……malam ni aku update pic lain ar pulak….k see u….

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge