Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam - Faizal Fredley

Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam

Assalamualaikum….

hari ni just update aktiviti yg aku lakukan jer yer..

x der tip…

Percutian Ke Pulau Langkawi 3 Hari 2 Malam | ni kali kedua aku ke langkawi…hari tu just 2 hari jer…x sempat nak buat macam-macam aktiviti…kali ni aku gi 3 hari 2 malam…santai habis ar…aku nak sambung balik aktiviti aku yg dulu…

hari pertama…aku gi mandi air terjun telaga tujuh jer….ari tu x sempat nak mandi…

syafik way yg gedik…

puncak bukit telaga tujuh…

hmm..member ajak kuar la pulak……malam ni aku update pic lain ar pulak….k see u….

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. AWAN FANTASIA

    May 9, 2011 at 5:09 PM

    bercuti sakan dia..mesti tebalkan bajet yg nk kena keluarkan? ^_^
    AWAN FANTASIA recently posted..Sijil Kelahiran Barrack Obama Didedahkan !!My Profile

  2. naimulfirdaus

    May 9, 2011 at 2:44 PM

    pi langkawi tak ajak saya pun..
    naimulfirdaus recently posted..isteri penyayang yang dicariMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge