Kenali 10 Blogger Lelaki Paling Hot

Assalamualaikum….mood jiwang aku dah berlalu..malas nak pikir…..let bygones be bygones

sekarang aku nak senarai kan 10 blogger lelaki paling hot….panazzz beb……aku rasa korang pun dah dapat agak dah sapa kan…

ala kalau blogger hot mesti lah ramai dikenali..pamesss……dan blog pun mesti mantop….follower beriban..trafik berjuta sehari…entry x sampai 2 saat publish komen dah beratus…..kan kan kan….bukan macam aku…..grrr…

ok jom tgk sapa yg masuk carta……

  • Hizami Lee (Budaklelaki.com)

dah agak dah…blogger ni mesti akan terbit dalam kepala otak korang kan…..sebut jer blogger popular, pames, hot, hensem, semua dapat kat dia kan…untung jadi manusia bernama ben ashaari….wa jeles ngan mamat putrajaya ni sb dia cukup berjaya dalam dunia blogger nih…

mamat jepun ni walaupun dah lama sepi tapi maintain hot…bakat lain dari yg lain…aku pun jeles dengan mamat ni sebab dia boleh cakap jepong…..

blogger newbie tapi hot dengan kata-kata luncass….baru pas kahwin..meriah giler majlis ko jang…rugi aku tak dapat pergi….nanti kalau ko kahwin kali kedua kompen aku akan datang….opsss….gurau-gurau jer yana….jgn marah….tapi kalau nak marah marah kat ujang ek, eh malam jumaat la…hehehe…selamat pengantin baru…kalau korang nak tau mamat ni musuh ketat aku…

sapa tak kenal mamat ni???? seorang engineer……aku respect dia sebab entry dia yg jujur….x der nak berdalih….kalau dia tak suka maka x suka lah..x der nak berpura-pura….good job bro….walaupun aku benci ko tapi aku tetap anggap ko hot…

opss silap..nak masuk carta gak mamat ni….hahaha….fatal error….jangan marah yer….

salah sorang blogger idola aku…..entry yg superrrrb……5 bintang untuk blogger nih….menjadi panduan aku dalam berblog…

blogger UTP….sebut jer UTP mesti korang tau kan kegeniusan pelajarnya nye…mesti pandai mamat ni…muka dia dah dua kali masuk remaja..jeles tahap gaban aku….

pemenang anugerah blogger lelaki pilihan 2010 dan juga adik or abang irine nadia marcelo….aku x pernah sembang ngn dia lagi…..agak-agak dia ni sombang tak????  pernah masuk utusan bersama irine….

yg ni memang hotzzzz….x caya cer gi terjah blog dia……dengar kata skandal dengan nisa kay..betol ker??? nak tau tanya ar tuan punya badan..hehe

student USM….entry dia boleh angkat ibu jari ar….best…..banyak ilmu……seorang blogger yg berpengetahuan tinggi….dengar kata dia ni ikon student USM….

ps: sebenarnya ramai lagi yg hot….antaranya justkhai, syafiq rosli, keyrull fresco….nanti aku nak buat untuk versi pompuan lak..agak-agak sapa yg tercalon ek???

 

  • dah agak dah…blogger ni mesti akan terbit dalam kepala otak korang kan…..sebut jer blogger popular, pames, hot, hensem, semua dapat kat dia kan…untuk jadi manusia nama ben ashaari….wa jeles ngan mamat putrajaya ni sb dia cukup berjaya dalam dunia blogger nih…
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#BERTUKAR KEPADA WORDPRESS? BOLEH BELI HOSTING DAN DOMAIN DI DIGITALPREFIX

 

 

85 Comments on “Kenali 10 Blogger Lelaki Paling Hot”

  1. hehe…mmg sume bloggers kt ats tu hot2 hehe…1 lg..slh eja la nm zack tu hehe..nm dia zack zukhairi la bkn zulkhairi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge