Faizal Fredley
ruang iklan

KBBA_WEB_TTO_Facial_Cleanser_pizah_banner

Klip Video Seks Papa Nurul Izzah Part II @ Youtube

perghh…panas – panas….tajuk utama buletin tv3 27 april 2011…awal – awal lagi dah tayang video anuar ni..terkezut den..cepat cepat aku google nak tahu matlumat lanjut pasal ni….try gak usha video dia….dalam tv nampak macam anuar tgh pakai baju dan si pompuan gi toilet…aku rasa diorang baru lepas projek kot…

sebenarnya video ni tgh hari lagi kot keluar..antara blog yg mula-mula upload di papagomo.com….

macam-macam la aksi politik zaman sekrang….

Satu lagi klip video seks pemimpin pembangkang di Internet

KUALA LUMPUR 27 April — Satu lagi rakaman klip video hitam putih aksi seks yang dikatakan membabitkan seorang pemimpin tertinggi pembangkang telah dimuat naik dalam laman Internet.

Sedutan klip video dengan durasi satu minit 47 saat itu menampilkan seorang lelaki dan wanita dalam keadaan bertuala dan kemudian berbogel sebelum lelaki itu memakai seluar.

Klip video tersebut dimuat naik hari ini di dalam laman ‘Youtube’ dan laman web blogger Papagomo, www.papagomo.com kira-kira 1.30 tengah hari, hari ini.

Usaha menghubungi pihak pengurusan Polis Diraja Malaysia untuk mendapatkan komen gagal.

Sebelum ini pada 4 April lalu, satu klip video berdurasi yang sama tersebar luas di Internet.

Sebelum ini, tiga individu yang menggelarkan diri mereka “Datuk T” telah mendedahkan kewujudan video seks yang didakwa mereka membabitkan seorang pemimpin kanan pembangkang. — Bernama

The Great ChurpChurp Race is on!

ARE YOUR FRIENDS ON CHURPCHURP?

Let’s Make Malaysia the FB Capital of the World!

Make your life ‘senang’ with more ‘menang’.

What’s my berry? What’s YOUR berry? Find out today!

Be excited for Hypp TV!

Say WHOA to DiGi’s WWWOW Awards!

Are YOU the next millionaire?

Vroom your way for a 1-day drive session with Proton Exora!

A mother’s heart is the child’s schoolroom. Don’t you think so?

RM19.90 for Schwarzkopf Hair Treatment + Wash + Blow at M9 Hair Saloon

50% off Pizza Hut meals!

untuk klip berita klip video terdahulu boleh klik sini…

VIDEO SEKS MIRIP DATUK SERI ANWAR IBRAHIM DI YOUTUBE – VTS 01 1 THEPOWERMAN

Video seks: Datuk Eskay serah DNA secara sukarela

VIDEO DAN AKSI-AKSI SEKS BERPROFAIL TINGGI

7 thoughts on “Klip Video Seks Papa Nurul Izzah Part II @ Youtube

  1. Pingback: DOWNLOAD VIDEO SKANDAL SEKS ANWAR IBRAHIM YOUTUBE LIVE PART 2 | info2u

  2. aku

    lepas tengok video part 2 ni, ternyata kebodohan director video ini terserlah..jika d lihat dari depan, memang nampak iras2 dsai (tapi kelihatan mcm bertopeng-mungkin itu motif video hitam putih kot, utk menjadikannya samar2), dari pandangn sisi, kantoi..org tua mana la lu ambik ni..ni lagi satu tuan director, kenapa la lu tak renyuk2kan sepah2kan skit cadar katil tu supaya kelihatan seolah2 telah berlaku adegan seks d situ..atau diorang buat atas lantai je wlaupun tersedia katil? atau mungkin dsai ni rajin utk kemaskan katil tu wlaupn dlm keadaan tergopoh? waa..hebat.. cermat betul diorang buat seks ye, sampai nampak tak terusik langsung katil tu..kemas je kan :)kantoi btul la tuan director ni, boleh terlupa benda kecil mcm tu..len kali detail la skit bro, penonton bukan bodoh.. :)mybe rmai tak perasan coz sedang fokus pd mke dsai..hentikanlah kerja kotor ni.. kepada semua penonton:

    “Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang.[al-Hujurat 49:12]

    wallahualam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge