Klip Video Seks Papa Nurul Izzah Part II @ Youtube

Denai.my - Catatan kembara seantero dunia

perghh…panas – panas….tajuk utama buletin tv3 27 april 2011…awal – awal lagi dah tayang video anuar ni..terkezut den..cepat cepat aku google nak tahu matlumat lanjut pasal ni….try gak usha video dia….dalam tv nampak macam anuar tgh pakai baju dan si pompuan gi toilet…aku rasa diorang baru lepas projek kot…

sebenarnya video ni tgh hari lagi kot keluar..antara blog yg mula-mula upload di papagomo.com….

macam-macam la aksi politik zaman sekrang….

Satu lagi klip video seks pemimpin pembangkang di Internet

KUALA LUMPUR 27 April — Satu lagi rakaman klip video hitam putih aksi seks yang dikatakan membabitkan seorang pemimpin tertinggi pembangkang telah dimuat naik dalam laman Internet.

Sedutan klip video dengan durasi satu minit 47 saat itu menampilkan seorang lelaki dan wanita dalam keadaan bertuala dan kemudian berbogel sebelum lelaki itu memakai seluar.

Klip video tersebut dimuat naik hari ini di dalam laman ‘Youtube’ dan laman web blogger Papagomo, www.papagomo.com kira-kira 1.30 tengah hari, hari ini.

Usaha menghubungi pihak pengurusan Polis Diraja Malaysia untuk mendapatkan komen gagal.

Sebelum ini pada 4 April lalu, satu klip video berdurasi yang sama tersebar luas di Internet.

Sebelum ini, tiga individu yang menggelarkan diri mereka “Datuk T” telah mendedahkan kewujudan video seks yang didakwa mereka membabitkan seorang pemimpin kanan pembangkang. — Bernama

The Great ChurpChurp Race is on!

ARE YOUR FRIENDS ON CHURPCHURP?

Let’s Make Malaysia the FB Capital of the World!

Make your life ‘senang’ with more ‘menang’.

What’s my berry? What’s YOUR berry? Find out today!

Be excited for Hypp TV!

Say WHOA to DiGi’s WWWOW Awards!

Are YOU the next millionaire?

Vroom your way for a 1-day drive session with Proton Exora!

A mother’s heart is the child’s schoolroom. Don’t you think so?

RM19.90 for Schwarzkopf Hair Treatment + Wash + Blow at M9 Hair Saloon

50% off Pizza Hut meals!

untuk klip berita klip video terdahulu boleh klik sini…

VIDEO SEKS MIRIP DATUK SERI ANWAR IBRAHIM DI YOUTUBE – VTS 01 1 THEPOWERMAN

Video seks: Datuk Eskay serah DNA secara sukarela

VIDEO DAN AKSI-AKSI SEKS BERPROFAIL TINGGI

Comments

  1. aku says

    lepas tengok video part 2 ni, ternyata kebodohan director video ini terserlah..jika d lihat dari depan, memang nampak iras2 dsai (tapi kelihatan mcm bertopeng-mungkin itu motif video hitam putih kot, utk menjadikannya samar2), dari pandangn sisi, kantoi..org tua mana la lu ambik ni..ni lagi satu tuan director, kenapa la lu tak renyuk2kan sepah2kan skit cadar katil tu supaya kelihatan seolah2 telah berlaku adegan seks d situ..atau diorang buat atas lantai je wlaupun tersedia katil? atau mungkin dsai ni rajin utk kemaskan katil tu wlaupn dlm keadaan tergopoh? waa..hebat.. cermat betul diorang buat seks ye, sampai nampak tak terusik langsung katil tu..kemas je kan :)kantoi btul la tuan director ni, boleh terlupa benda kecil mcm tu..len kali detail la skit bro, penonton bukan bodoh.. :)mybe rmai tak perasan coz sedang fokus pd mke dsai..hentikanlah kerja kotor ni.. kepada semua penonton:

    “Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang.[al-Hujurat 49:12]

    wallahualam..

Trackbacks

  1. [...] kredit gambar..to faizalfredley.com haisss…semacam hanget la tanah malaysia..tv3 siap jadikan tajuk ni tajuk utama lagi…kat sini takde download video tersebut…secara jujurnya, i2u dah mual dengan cerita propaganda politik malaysia ni..DUNIA NAK TERBALIK AGAKNYA..video skandal seks anwar bersama seorang wanita di sebuah bilek telah tersebar di youtube hari ini…video itu mengandungi kelucahan tersendiri…ct tak dapat kongsikan disini.. dan barangkali youtube dah block video tersebut…video seks ketua parti pakatan rakyat itu sungguh tidak bermoral untuk tatapan umum..jangan download…dosa..hehe to datuk anwar…kalau anda tak bersalah banyakkanlah merendahkan diri dihadapan allah…banyakkan bersabar..dan jika anda betul bersalah..ingatlah yang anda tak kan terlepas…ingat tu… DOWNLOAD VIDEO PENUH SEKS ANWAR Posted in politik Tags: anwar ibrahim biseksual, anwar ibrahim main perempuan, anwar kuat seks, video anwar buat seks dengan cikaro, video seks anwar ibrahim part 2 « DOWNLOAD FILEM CUN 2011 VIDEO PANAS PAPA NURUL IZZAH PART 2 DI YOUTUBE MASIH BELUM DI DELETE » You can leave a response, or trackback from your own site. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge