Video Maharaja Lawak Minggu Ke 3 – Jozan

7 comments

in Entertainment

AKU RASA YANG NI PALING LAWAK DALAM BANYAK-BANYAK PERSEMBAHAN JOZAN…JAUH LEBIH BAIK DARI MINGGU PERTAMA DAN KEDUA

TERBAIK AR JOZAN

Tapi aku sebenarnya lagi suka kat jihan sebab dia satu satunya peserta wanita dan berjaya bersaing dengan peserta lelaki yang hebat-hebat..tetapi sedikit kecewa disebabkan undian yang diterima jihan selalu antara yg ter rendah…

bagi amir pulak aku pun tak tahu dari mana datang nya undian dia….nak kata lawak korang pun tau kan macam mane…aku malas nak kutuk kat sini sebab dia org kelantan satu negri dgn aku…mungkin dah rezeki dia kot…

untuk maharaja lawak minggu ni sebenarnya aku belum tgk sepenuhnya lagi..disebabkan rumah sewa aku tak der astro terpaksa la aku tgk dlm youtube berbekalkan berukbang yg pantas ini….

setakat ini aku baru jer tgk yang JIHAN, JOZAN, NABIL, N2, AMIR DAN ALEX yg lain maybe esok kot…

Maharaja Lawak Minggu-3 Jozan

 

 

NAK TGK YANG LAIN KLIK LINK DI BAWAH

VIDEO MAHARAJA LAWAK MINGGU KETIGA

{ 7 comments… read them below or add one }

luqman hakim May 25, 2011 at 12:04 AM

MEMANG terbaik!!hehe..
lucu sakan ni
luqman hakim recently posted.."Gempak! Giveaway daripada Firdaus Kasim"My Profile

Reply

Fakarepain April 16, 2011 at 9:46 PM

JOZAN memang mantap semalam.. huhu
Fakarepain recently posted..KEPUTUSAN PILIHANRAYA NEGERI SARAWAKMy Profile

Reply

faizal fredley April 16, 2011 at 2:40 AM

try ko dgr betol2 zizan sebut nama fackrull tu..hahah

Reply

arenyss April 16, 2011 at 2:14 AM

lamabat pulak loading..huhu..=.=”

Reply

faizal fredley April 16, 2011 at 2:40 AM

internet ko kot….ke blog aku slow??

Reply

iwan April 16, 2011 at 2:04 AM

terbaek lah.
iwan recently posted..– Anak Kecil Beraksi Dalam Aksi Drift –My Profile

Reply

faizal fredley April 16, 2011 at 2:39 AM

best giler jozan minggu ni kan..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: