VIDEO SEKS MIRIP DATUK SERI ANWAR IBRAHIM DI YOUTUBE – VTS 01 1 THEPOWERMAN

12 comments

in Uncategorized

perghh….pagi-pagi dah kecoh..apa kes nih….???? tadi masa aku online terbukak blog si ujang yg berkisarkan yuyu zulaikha iaitu blogger pames  kena cabul…dengan perasaan teruja nak baca nya aku terklik…tapi apa yg berlaku sebenarnya itu hanyalah propa semata-masa…sungguh damn ko jang…tapi apa yg berlaku sebenarnya adalah akaun baru facebook yuyu zulaikha telah di wujudkan oleh individu lain tanpa kebenaran si nyah yuyu..kesian yuyu….tu la popula sangat….harap nyah yuyu bersabar lah yer…

okay lepas tu aku buka utusan online tgk berita terkini dan berita sukan…selesai baca berita sukan aku terbaca berita mengenai Rakaman video seks di YouTube yg di percayai melibatkan ketua  perti pembangkang….namun datuk sri anuar ibrahim telah tampil untuk menidakkan bahawa beliau terlibat dalam klip video  sex tersebut…

MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

Video yang diberi judul VTS 01 1 itu dimuat naik oleh individu yang menggunakan nama samaran ‘thepowerman’.dalam pukul 3.00 pagi tadi oleh seorang individu yang berdaftar menggunakan nama ‘thepowerman’.

Dalam rakaman tersebut, kelihatan dengan jelas tiga individu iaitu dua lelaki dan seorang wanita dipercayai pelacur dari China sedang mundar-mandir di dalam bilik dipercayai di sebuah hotel.

Salah seorang lelaki itu hanya bertuala sehingga ke paras lutut tanpa memakai baju manakala seorang lagi berpakaian kemas.

Pada akhir rakaman video itu, lelaki yang hanya bertuala kelihatan mendekati wanita tersebut dan memeluknya sebelum rakaman video tersebut berakhir.

FF: hmm..mainan politik semata-mata……aku pun tak nak komen banyak-banyak…so, kepada sesiapa yg nak layan video tersebut pergilah kat youtube yer….aku malas nak upload kat blog aku ni….mencemarkan kesucian blog faizalfredley.com…

MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

{ 12 comments… read them below or add one }

abdul razak mohamed January 4, 2012 at 5:26 PM

kasihan orang melayu berbalah, bercakaran, bermusuhan, bergaduh, jatuh menjatuh, iri hati, dengki, tamak, pengkhianat dan macam-macam akhirnya RUGI MELAYU DI TANH AIR SENDIRI.

Reply

kerol April 7, 2011 at 5:29 PM

Sebenar nya ini bukan isu politik…lebih kepada isu balas dendam. Kalau anwar tak buat pada rahim, sure rahim buat bodoh. Dulu kes dia…anwar yang paling sibuk…kata betul infact…anuar yang berabis nak teruskan kes tu pasal nak jatuh kan rahim. Jadi sampai sekarang rahim tak boleh naik. So sekarang..balas dendamlah.

Reply

ujang April 7, 2011 at 10:30 AM

betul la tajuk aku..mana tipu….grrrrrrrr

tajuk tu pun aku dah mintak kebenaran dari nyah YUYU…

video stim lain ada tak..=)
ujang recently posted..Tiket Wayang FreeMy Profile

Reply

shafian April 5, 2011 at 8:01 PM

malas aku nak campor dlm hah politik ni,semakin lama macam2 cara nak jatuh moral seseorg

Reply

Yuyu Zulaikha April 5, 2011 at 2:40 PM

hahahaha.. habes datang beog yuyu ingat kena cabul betol. -.-‘

Reply

qasehraihan April 5, 2011 at 12:45 PM

saya suka ayat awak yg ni..

kepada sesiapa yg nak layan video tersebut pergilah kat youtube yer….aku malas nak upload kat blog aku ni….mencemarkan kesucian blog faizalfredley.com…

bagus.. 🙂
qasehraihan recently posted..AKU MASIH SEPERTI DULUMy Profile

Reply

mynameismy April 5, 2011 at 12:41 PM

kalau tak sebab politik kenape cerita ni diperbesar2kan? dulu kes ida nerina tak pun kecoh mcm nih? sbb die artis bukan ahli politik? tade pn org2 politik masuk cmpur? tp kes ni??? kalau bukan kerana politik ape lagi… haih~
mynameismy recently posted..BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAAMy Profile

Reply

mynameismy April 5, 2011 at 12:39 PM

hurm..betul ke tu? xleh nak percaye bulat2… dunia akhir zaman kan penuh dgn fitnah..T_T

entah laaa…
mynameismy recently posted..BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAAMy Profile

Reply

Pendekar April 5, 2011 at 11:15 AM

aku layan! bohong la kau kata tak layan…. hahah… aku suka nak bagitau yang aku cuma layan bila libatkan anwar ibrahim…. ini bukan tentang politik la weh!! abis kalau isu “video seks ida nerina” tu isu politik ke??

jangan kerana dia orang politik, ramai yang cakap ini adalah isu politik.. Takkan tak reti beza antara isu politik dengan isu moral??? haiyyyyaaaaaaaaaa………….
Pendekar recently posted..BILA DAH GATAL TANGAN NAK ADD ORANG KAT FB- HAMBEEKKK KAU DI SITU!! MIYAHAHAHA!!My Profile

Reply

lydia miza(aidyl azim) April 5, 2011 at 11:03 AM

politik ooo politik..kotor nyer putar belit korang time2 nak pilihan raya ni.hahhh sis tak layan politik.tgk dan gelak je !
lydia miza(aidyl azim) recently posted..Kopi EspressoMy Profile

Reply

qema April 5, 2011 at 10:26 AM

Tak layan gak..isu politik.
qema recently posted..Hari untuk kawan2My Profile

Reply

IEB April 5, 2011 at 10:16 AM

hahha, akak pun malas nak layan isu politik sekarang nie.. sebab tu tak minat politik… alahai suci belog FF nie
IEB recently posted..Minyak Naik Lagi KerMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: