VIDEO SEKS MIRIP DATUK SERI ANWAR IBRAHIM DI YOUTUBE – VTS 01 1 THEPOWERMAN

Denai.my - Catatan kembara seantero dunia

perghh….pagi-pagi dah kecoh..apa kes nih….???? tadi masa aku online terbukak blog si ujang yg berkisarkan yuyu zulaikha iaitu blogger pames  kena cabul…dengan perasaan teruja nak baca nya aku terklik…tapi apa yg berlaku sebenarnya itu hanyalah propa semata-masa…sungguh damn ko jang…tapi apa yg berlaku sebenarnya adalah akaun baru facebook yuyu zulaikha telah di wujudkan oleh individu lain tanpa kebenaran si nyah yuyu..kesian yuyu….tu la popula sangat….harap nyah yuyu bersabar lah yer…

okay lepas tu aku buka utusan online tgk berita terkini dan berita sukan…selesai baca berita sukan aku terbaca berita mengenai Rakaman video seks di YouTube yg di percayai melibatkan ketua  perti pembangkang….namun datuk sri anuar ibrahim telah tampil untuk menidakkan bahawa beliau terlibat dalam klip video  sex tersebut…

MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

Video yang diberi judul VTS 01 1 itu dimuat naik oleh individu yang menggunakan nama samaran ‘thepowerman’.dalam pukul 3.00 pagi tadi oleh seorang individu yang berdaftar menggunakan nama ‘thepowerman’.

Dalam rakaman tersebut, kelihatan dengan jelas tiga individu iaitu dua lelaki dan seorang wanita dipercayai pelacur dari China sedang mundar-mandir di dalam bilik dipercayai di sebuah hotel.

Salah seorang lelaki itu hanya bertuala sehingga ke paras lutut tanpa memakai baju manakala seorang lagi berpakaian kemas.

Pada akhir rakaman video itu, lelaki yang hanya bertuala kelihatan mendekati wanita tersebut dan memeluknya sebelum rakaman video tersebut berakhir.

FF: hmm..mainan politik semata-mata……aku pun tak nak komen banyak-banyak…so, kepada sesiapa yg nak layan video tersebut pergilah kat youtube yer….aku malas nak upload kat blog aku ni….mencemarkan kesucian blog faizalfredley.com…

MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

Comments

  1. abdul razak mohamed says

    kasihan orang melayu berbalah, bercakaran, bermusuhan, bergaduh, jatuh menjatuh, iri hati, dengki, tamak, pengkhianat dan macam-macam akhirnya RUGI MELAYU DI TANH AIR SENDIRI.

  2. kerol says

    Sebenar nya ini bukan isu politik…lebih kepada isu balas dendam. Kalau anwar tak buat pada rahim, sure rahim buat bodoh. Dulu kes dia…anwar yang paling sibuk…kata betul infact…anuar yang berabis nak teruskan kes tu pasal nak jatuh kan rahim. Jadi sampai sekarang rahim tak boleh naik. So sekarang..balas dendamlah.

  3. says

    aku layan! bohong la kau kata tak layan…. hahah… aku suka nak bagitau yang aku cuma layan bila libatkan anwar ibrahim…. ini bukan tentang politik la weh!! abis kalau isu “video seks ida nerina” tu isu politik ke??

    jangan kerana dia orang politik, ramai yang cakap ini adalah isu politik.. Takkan tak reti beza antara isu politik dengan isu moral??? haiyyyyaaaaaaaaaa………….
    Pendekar recently posted..BILA DAH GATAL TANGAN NAK ADD ORANG KAT FB- HAMBEEKKK KAU DI SITU!! MIYAHAHAHA!!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge