MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

Assalamualaikum semua. Tengah makan kat food court presint 9 tadi aku sembang ngn housemate aku. Dia keluarkan topik pasal si jasmine ni. Aku terlopong sape si jasmine yg selalu happy ni. So aku tanya la makhluk ape tu?

dalam 5 minit aku kusyuk dengar tazkirah pasal jasmine akhirnya baru lah aku tau yg makhluk jasmine ni spesis vavi. Ada ke patut dia hina nabi Muhammad melalui Facebook… Bongok tol kan…agak-agak arr….

minah ni orang indon….cun..tapi otak letak kat lutut..ngok tol…sekarang facebook dia dah deactivate kot..sebab aku buka tadi tak dapat…

menurut member aku status dia (jasmine) ada menyatakan  orang islam kalau sembahyang kena rukuk dan sujud.supaya mudah nak kentut..apa kejadah soalan la…tak belajar sains kesihatan ker….kalau BODOH sekali pun tak payah la nak tunjuk kat orang yg diri tu BODOH…

Adoii…semoga anda happy di akhirat kelak…

Entry kali ini pendek je sebab update guna iphone. Nak menaip pun tak x der mood. Nanti balik jap lagi baru aku edit balik enrty ni.

moral: jangan tunjuk kebodohan anda kat orang…ada otak pikir…jangan bagi kat lembu..ada akal pakai la jangan duk bagi kat pokok pulak…

MENANGI APPLE IPAD 2 SECARA PERCUMA

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

11 COMMENTS

  1. alhamdulilah ni syaitan dah tak ada fb lg,, n plese utk saudara di malay jgn katakan si jasmine orang indonesia sebab disini pun sama tak suka dgn permpuan itu, cause hendak adudomba umat beragama di indonesia mungkin pula di malaysia. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge