Biodata Safee Sali, Pemain Pelita Jaya, Bekas Pemain Selangor, Pemain Bola Sepak Kebangsaan

di copy and paste dari ujang gila

Biodata

Nama Penuh : Mohd Safee Mohd Sali

Tarikh Lahir : 29 Januari 1984 (26)

Tempat Lahir : Kajang , Selangor , Malaysia

Tinggi : 1.72

Posisi : Penyerang

Jurulatih Individu : Ujang 9897 (X PERNAH WUJUD)

Status : Dah kawin, seorang anak

* semua matlumat tu kalau salah jangan marah aku..marah si ujang gila yg memandai jer…ni sekadar testing SEO jer…heheh

| FordFiesta | Milo Fuze Jampack | Nestle Profilertest | Acmamall2 | Axepolice Mostwanted | Pizza Hut Eat Laugh Share | Wrigleys 5 Gum | Celcom Great Sale Tokens | Celcom Everyone Sale Discounts |



#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge