BIODATA SAFEE SALI l PEMAIN MALAYSIA DAN INDONESIA - Faizal Fredley

BIODATA SAFEE SALI l PEMAIN MALAYSIA DAN INDONESIA

Biodata Safee Sali, Pemain Pelita Jaya, Bekas Pemain Selangor, Pemain Bola Sepak Kebangsaan

di copy and paste dari ujang gila

Biodata

Nama Penuh : Mohd Safee Mohd Sali

Tarikh Lahir : 29 Januari 1984 (26)

Tempat Lahir : Kajang , Selangor , Malaysia

Tinggi : 1.72

Posisi : Penyerang

Jurulatih Individu : Ujang 9897 (X PERNAH WUJUD)

Status : Dah kawin, seorang anak

* semua matlumat tu kalau salah jangan marah aku..marah si ujang gila yg memandai jer…ni sekadar testing SEO jer…heheh

| FordFiesta | Milo Fuze Jampack | Nestle Profilertest | Acmamall2 | Axepolice Mostwanted | Pizza Hut Eat Laugh Share | Wrigleys 5 Gum | Celcom Great Sale Tokens | Celcom Everyone Sale Discounts |



Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

1 Comment

  1. wawa

    August 10, 2011 at 8:33 PM

    hi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge