BIODATA SAFEE SALI l PEMAIN MALAYSIA DAN INDONESIA

Biodata Safee Sali, Pemain Pelita Jaya, Bekas Pemain Selangor, Pemain Bola Sepak Kebangsaan

di copy and paste dari ujang gila

Biodata

Nama Penuh : Mohd Safee Mohd Sali

Tarikh Lahir : 29 Januari 1984 (26)

Tempat Lahir : Kajang , Selangor , Malaysia

Tinggi : 1.72

Posisi : Penyerang

Jurulatih Individu : Ujang 9897 (X PERNAH WUJUD)

Status : Dah kawin, seorang anak

* semua matlumat tu kalau salah jangan marah aku..marah si ujang gila yg memandai jer…ni sekadar testing SEO jer…heheh

| FordFiesta | Milo Fuze Jampack | Nestle Profilertest | Acmamall2 | Axepolice Mostwanted | Pizza Hut Eat Laugh Share | Wrigleys 5 Gum | Celcom Great Sale Tokens | Celcom Everyone Sale Discounts |



*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

One thought on “BIODATA SAFEE SALI l PEMAIN MALAYSIA DAN INDONESIA

Post Comment

CommentLuv badge