Bloglist Faizal Fredley Dot Com

ok untuk entry ni aku x nak cerita panjang meleret leret..just nak sampai kan motif dan tujuaan aku je..ok hari tu blog aku ni kena serang dengan virus marware kak limah sampai naik meremang bulu ketiak aku…nasib baik x luruh semua..adus memang  nak kena la virus tu..tapi dengan bantuan blogger-blogger yang baik hati akhirnya dapat jugak aku halau dari dia bersarang kat rumah aku nih..

ok..untuk mengahalau nya bukan perkara mudah aku terpaksa hapuskan link-link yang ada dalam blog aku ni..sorry la semua kalau link korang kena buang…biasalah nak detect link mana yg bermasalah..

untuk itu aku nak baut bloglist baru bagi memudahkan aku berjalan-jalan di alam maya ini..so kepada sesiapa yg nak join…boleh la slow slow buat entry yer…

TAJUK: BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM

dalam tu korang letak banner aku yg kat atas tu…dan dalam entry tu korang just tulis SAYA NAK JOIN BLOGLIST NI..ok tu jer yg perlu korang buat…nanti blog korang akan aku terjah dan akan aku masukkan ke dalam kategori yang sesuai…jumlah link yg akan aku letak terhad jer weh sebab x larat nanti aku nak terjah hari-hari..semua link akan aku masukkan kat sini yer…

ps: untuk contest apa kata mereka dan cipta banner aku tangguh dulu ok sebab x sempat nak promosi..kpd peserta yg dah join tu tq byk2..nanti aku akan buka balik…

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#BERTUKAR KEPADA WORDPRESS? BOLEH BELI HOSTING DAN DOMAIN DI DIGITALPREFIX

 

 

127 Comments on “Bloglist Faizal Fredley Dot Com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge