Assalamualaikum…fuhh lama sungguh aku x mengadap laptop ni..dalam 4 hari gak aku biarkan segala aktiviti aku dalam network terbengkalai..terutama blog dan facebook..rindu gilerr rasa….

Heheh…lepas 4 hari sunyi dari alam internet ni macam2 komen aku terima..ada yang mintak tip nak kurangkan bau badan la..ada yang Tanya pasal biasiswa la..macam-macam la..insyaallah aku akan jawab segala pertanyaan yang diajukan..pasal kurangkan bau badan tu aku akan buat ar satu entry pasal tu…walaupun aku x der pengalaman langsung dalam bab tu tapi aku ada gak sedikit nasihat untuk masalah ni yang lain aku akan try guna khidmat google kot…

Selama aku menghilangkan diri nih yang pertama aku aspect pasal trafik blog aku akan menjunam ke bawah…dan jangkaan aku memang tepat sekali…tapi aku tetap bersyukur walaupun aku x der depan pc masih ada org yang masuk blog aku…ni semua gara-gara keyword dan permainan SEO yang berkesan….dan tak lupa jugak kpd blogger yang setia melawat blog aku hari-hari..insyaallah aku akan balas balik jejak korang dalam masa terdekat..

Ps1: 3 hari pusing satu semenanjung mau tercabut kaki aku..datang lak pejabat kena pindah office lagi..adush..bz2…

ps2: ramai betol blogger ubah template baru..

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge