GAMBAR FASHA SANDHA BERBIKINI DI BALI

GAMBAR FASHA SANDHA BERBIKINI DI BALI




hish ape nak jadi ler dengan artis zaman sekarang nih…tahun lepas sunyi jer minah ni tup-tup masuk tahun 2011 hangat terus isu dia…adoi…bila la nak berubah..dengar kata minah ni dah menyesal…betol ker??? tapi kalau menyesal sehari dua baik x payah ler…simpan jer sesal tu..

moh ler kita layan cerita minah ni..

KUALA LUMPUR – Pelakon popular Fasha Sandha melahirkan rasa kesal atas perbuatannya memakai bikini sehingga gambar dia berpakaian begitu ketika bercuti di pantai Tanjung Benoa, Bali, Indonesia pada 30 Disember lalu tersebar di Internet.

“Ya, memang benar ini gambar saya yang memakai bikini dan kain pario berwarna hijau,” katanya menerusi laman sosial Facebook peminatnya, WE LOVE FASHA SANDHA.

Dalam laman web itu, turut disiarkan satu lagi foto seksi Fasha bersama seorang rakannya yang tidak dapat dipastikan identitinya.

Menurut Fasha, 27, gambar-gambar dia berbikini bersama tiga rakan wanitanya itu telah dimuat naik oleh sahabatnya yang hanya dikenali sebagai Syazwani dalam laman Facebook ketika bercuti di Bali baru-baru ini.

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

23 Comments

  1. ...

    July 2, 2011 at 4:22 PM

    org yg backup fasha tu perangai cm fasha jgk… puki hampa!!!

  2. Izwan

    January 23, 2011 at 4:30 PM

    gedik r…
    Izwan recently posted..7 Petanda Musim Exam Pelajar IPTMy Profile

  3. aisyah

    January 23, 2011 at 12:13 PM

    fasha nie sesuai jadi bintang porno.tak perasan ke dia belakon dalam cerita Chinta tu macam mana? suke kot pegang watak tu
    aisyah recently posted..Hah ape kene dengan kumpulan Bunkface My Profile

  4. jos

    January 22, 2011 at 2:21 AM

    kepada Nut: nama pun dah mcm org gila,pukimak punya babi,ngko suruh mak ngko je pakai mcm tu….

  5. jos

    January 22, 2011 at 2:19 AM

    fasha sanda tu elok tukar nama je….FASHA SUNDAL!!!!

    kepada Melody: ngko ni melody BABI ke melodi NERAKA atau kedua – duanya sekali….

  6. nut

    January 17, 2011 at 12:11 PM

    biarla nk pki aper pun.
    tk semestinya dier artis,org awam bleh sibok2 hal dier.
    klu org awam pki bikini,ader artis or wartawan nk sibok??
    hahaha…

  7. mariana

    January 14, 2011 at 1:58 PM

    bila anda semua cetek tentang agama….tolong lah beli buku tajuknya ” SATU HARI DI NERAKA” sama2 lah kita menginsafi diri semua.saya bukan nak kata sapa2, tapi untuk ingatkan diri saya jugak.

  8. mariana

    January 14, 2011 at 1:54 PM

    kalau xtau tentg agama islam jgn komen ya…nanti blh terpesong akidah.mula2 kecik lama besar la dik…kesian awak ni.terlalu cetek agama.

  9. mariana

    January 14, 2011 at 1:53 PM

  10. prihatin...

    January 14, 2011 at 7:00 AM

    apa lah dya fikir nie…

  11. Anonymous

    January 13, 2011 at 11:11 PM

    @Melody: perkara kecik kew????ermm dalam islam besar tu…..sgt2 besar….hingga bg kesan smpai mati tu..

  12. NEON SILAMPUNEON

    January 13, 2011 at 10:14 PM

    huhu ayat melody tu mmg parahhh laa =(

    ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
    # Awek Leggings Ketat Seksi #
    # Sikap Cuai Bawa Padah !#
    # Teks Ucapan Paling Sempoi !#
    NEON SILAMPUNEON recently posted..Panggilan Telefon Dari NuffnangMy Profile

  13. Fucksha sanda

    January 13, 2011 at 5:27 PM

    Cipap dah ramai pakai… Ini lah jadinya.

  14. paksulee

    January 13, 2011 at 5:11 PM

    aku rasa si melody 2 entah camdia jugak kot cam support jer pikir2lah apa nak jadi kalu orang melayu camtu

  15. paksulee

    January 13, 2011 at 5:09 PM

    camni la artis malaysia dah terkantoi baru nak cakap menyesal kalu tak entah aper2 lagi diorang buat 2 yang nampak yang tak nampak taktahulah entah2 lagi advance per………..

  16. Anonymous

    January 13, 2011 at 5:06 PM

    camni la artis malaysia dah terkantoi baru nak cakap menyesal kalu tak entah aper2 lagi diorang buat 2 yang nampak yang tak nampak taktahulah entah2 lagi advance per………..

  17. Newbie

    January 13, 2011 at 2:26 PM

    publisiti murahan je minah ni…
    arap muke je bleh thn…
    Newbie recently posted..5 Blog Paling Menarik Untuk Dilawati Siri 2My Profile

  18. Ikhwan

    January 13, 2011 at 9:15 AM

    Ceteknya Ilmu Islam kita.. hal kecik? huhu.. Renung2 la.. Hal kecik tapi azabnya? Wallahualam.. Fikiran Sempit? Fikiran Manusia terbatas dan memang sempit…tp ini bukan berkaitan dengan fikiran akal semata..Bila al-quran dan sunnah tidak diamalkan, lahirlah golongan-golongan yang hanya meletakkan hukum berlandaskan logik akal…sedangkan kita ni Islam..Islam ada peraturan dan hukum2nya.. Wallahualam. Lemahnya aku…

  19. Melody

    January 12, 2011 at 10:20 AM

    Dia pakai bikini je. Bukannya bogel & beromen pun. Ape la nak di hebohkan pasal hal kecik ni. Macamla org kt sekeliling korg tak pernah pakai seksi. Tayahla nak sebok je hal orang. Bikini je pon….fikiran sempit

  20. insan biasa

    January 12, 2011 at 9:23 AM

    buah dada pun ..dah landor dan kendok dah

  21. NEON SILAMPUNEON

    January 11, 2011 at 9:06 PM

    WAAA SLURPEEE ! HEHEHE

    ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
    # RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
    # HAPUSKAN RASA BENCI#
    # CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

  22. faizal fredley

    January 11, 2011 at 2:51 PM

    @farah: itulah namanya fasha..

  23. farah

    January 11, 2011 at 2:22 PM

    fasha sandha kalau tak wat kontroversi macam tu ape lg dia boleh buat..??huhu

    bogelllll !!
    farah recently posted..bogelMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge