SHARE




hish ape nak jadi ler dengan artis zaman sekarang nih…tahun lepas sunyi jer minah ni tup-tup masuk tahun 2011 hangat terus isu dia…adoi…bila la nak berubah..dengar kata minah ni dah menyesal…betol ker??? tapi kalau menyesal sehari dua baik x payah ler…simpan jer sesal tu..

moh ler kita layan cerita minah ni..

KUALA LUMPUR – Pelakon popular Fasha Sandha melahirkan rasa kesal atas perbuatannya memakai bikini sehingga gambar dia berpakaian begitu ketika bercuti di pantai Tanjung Benoa, Bali, Indonesia pada 30 Disember lalu tersebar di Internet.

“Ya, memang benar ini gambar saya yang memakai bikini dan kain pario berwarna hijau,” katanya menerusi laman sosial Facebook peminatnya, WE LOVE FASHA SANDHA.

Dalam laman web itu, turut disiarkan satu lagi foto seksi Fasha bersama seorang rakannya yang tidak dapat dipastikan identitinya.

Menurut Fasha, 27, gambar-gambar dia berbikini bersama tiga rakan wanitanya itu telah dimuat naik oleh sahabatnya yang hanya dikenali sebagai Syazwani dalam laman Facebook ketika bercuti di Bali baru-baru ini.

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

23 COMMENTS

  1. fasha sanda tu elok tukar nama je….FASHA SUNDAL!!!!

    kepada Melody: ngko ni melody BABI ke melodi NERAKA atau kedua – duanya sekali….

  2. biarla nk pki aper pun.
    tk semestinya dier artis,org awam bleh sibok2 hal dier.
    klu org awam pki bikini,ader artis or wartawan nk sibok??
    hahaha…

  3. bila anda semua cetek tentang agama….tolong lah beli buku tajuknya ” SATU HARI DI NERAKA” sama2 lah kita menginsafi diri semua.saya bukan nak kata sapa2, tapi untuk ingatkan diri saya jugak.

  4. kalau xtau tentg agama islam jgn komen ya…nanti blh terpesong akidah.mula2 kecik lama besar la dik…kesian awak ni.terlalu cetek agama.

  5. camni la artis malaysia dah terkantoi baru nak cakap menyesal kalu tak entah aper2 lagi diorang buat 2 yang nampak yang tak nampak taktahulah entah2 lagi advance per………..

  6. camni la artis malaysia dah terkantoi baru nak cakap menyesal kalu tak entah aper2 lagi diorang buat 2 yang nampak yang tak nampak taktahulah entah2 lagi advance per………..

  7. Ceteknya Ilmu Islam kita.. hal kecik? huhu.. Renung2 la.. Hal kecik tapi azabnya? Wallahualam.. Fikiran Sempit? Fikiran Manusia terbatas dan memang sempit…tp ini bukan berkaitan dengan fikiran akal semata..Bila al-quran dan sunnah tidak diamalkan, lahirlah golongan-golongan yang hanya meletakkan hukum berlandaskan logik akal…sedangkan kita ni Islam..Islam ada peraturan dan hukum2nya.. Wallahualam. Lemahnya aku…

  8. Dia pakai bikini je. Bukannya bogel & beromen pun. Ape la nak di hebohkan pasal hal kecik ni. Macamla org kt sekeliling korg tak pernah pakai seksi. Tayahla nak sebok je hal orang. Bikini je pon….fikiran sempit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge