DAFTAR MUET ONLINE | CARA DAFTAR MUET ONLINE

jom daftar MUET untuk pertengahan tahun 2011..pendaftaran di buka pada 10 januari 2011 hingga 27 januari

Klik Sini Untuk Mendaftar Secara ONLINE…

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

One thought on “DAFTAR MUET ONLINE | CARA DAFTAR MUET ONLINE

  1. Salam sejahtera rakan2 semua…

    Ada berita baik buat anda yang baru nak ambil peperiksaan MUET, yang GAGAL dan nak ambil semula, yang TAK PERNAH LULUS, yang nak memperbaiki band yang diperoleh dalam peperiksaan MUET yang lalu. Rakan saya Saudara Shamsul Ariffin telah menerbitkan sebuah panduan untuk lulus dalam peperiksaan MUET.

    Jika anda berminat untuk mendapatkan panduan tersebut Sila layari website di bawah ini sekarang…

    http://bit.ly/rahsialulusmuet

    Reply

Post Comment

CommentLuv badge