Home LIFESTYLE SEGMENT “MARI TERJAH BLOG SAYA”

SEGMENT “MARI TERJAH BLOG SAYA”

1387
5

Salam smeua…bermula lah kearajinan aku untuk join setiap segment yang aku jumpa hari ini…pada 2 januari aku nak mulakan dengan segment “mari terjah blog saya” oleh izamir ridzwan seoarang blogger yang kacak dan bergaya….

Nak join jugak??? klik sini untuk syarat yang perlu di lengkapi…

Ok dah klik??? Sekarang aku nak tunaikan syarat yang di tetapkan…

1: selesai…

2: pun selesai..

3: follower aku ciput jer dalam 791 dan trafik boleh dikata kan biasa-biasa sajerr dalam 300-400 UV sehari bergantung kepada aku update entry atau tidak…

4: sebab aku nak di terjah ni hanya lah satu jer…iaitu AKU NAK POPULAR!!!!!!!! tu jer ok..boleh ke x sampai 50 patah perkataan nih..

5: done…

Alhamdulillah selesai sudah..sekarang aku nak join segment lain pulak…terima kasih IR kerana sudi membuat segment yang agak gempaq dan jangan lupa terjah blog aku yer…

Psst: kiut jer kan header si IR ni…




Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge