BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

Assalamualaikum semua..lama rasanya aku tak update  blog aku nih…sejak dari hari ip broadband aku kena blog terus aku tak der mood nak update entry…yelah macam mana nak ada mood kalau blog tak boleh bukak…kalau nak buka pun kena bangun pukul 5.00pagi guna LAN internet UNIMAP,  WTF aku nak bangun pagi-pagi semata-mata nak blogwalking…Baik aku membuta lagi syok…

hari ni aku bukan nak cerita pasal blog aku tak leh buka ke ape ke sebab pasal tu dah jemu dah orang baca…

lepas siap report semalam dalam kol 5.15 pagi aku buka lah internet maklumlah internet time ni laju siot….yelah manusia kat u aku semua tengah membuta lagi time ni..jadi ni lah kesempatan aku nak bw….kalau aku tidur kan hanyutlak subuh aku….

dalam tengah syok bw aku terbaca berita pasal blog pilihan malaysia 2010..anugerah ala-ala bintang popular berita harian tapi dalam versi blogger ar…

masa first aku tengok..wow excited giler aku..heheh..sengeh memanjang….tengok calon-calon dia fuhh semua aku tak kenal..tapi ada lah sorang dua blog yang familiar aku masuk maca blog zaerr dan uncle, ben ashaari dan zack zulkhairi x yah cakap konpen tercalon…aku excited bukan sebab aku tercalon beb tapi sebab rasa meriah plak dunia blogger nih…x jadi aku nak bersara…

pasal calon-calon nih..aku tertanya-tanya gak apesal blog aku tak tersenarai dalam kategori blog lelaki personal pilihan…blog aku pun mantop gak..ceh..perasan siot…hahah..tapi sekali aku terjah satu persatu calon-calon yang tersenarai mau mengucap panjang aku….blog diorang mantop giler….jauh berbeza ngan blog aku ni…aku rasa kalau aku tercalon sekali pun mau aku tarik diri terus..ape tak nya..sengan beb…blog diorang rata-rata marvelous aku berani angkat ibu jari untuk depa semua..dari segi follower pun semua 700 keatas..blog aku baru jer 500…adoi…jauh lagi perjalanan aku sebagai seorang blogger nih…..

READ  Blogger Popular @ Follower Beriban Bajet Bagus

tu aku tak cerita pasal kategori lain lagi….

aku rasa kan persaingan untuk setiap kategori memang hebat…semua blogger yang tercalon matap-mantap semua…aku harap blog pilihan ni akan terus di buat untuk tahun berikutnya…mane tau kot2 aku tercalon untuk blog pilihan 2011 ker..heheh…

kepada semua calon-calon good luck FF ucapkan dan tahniah kerana tercalon…..all the best guys….dan kepada yang nak mengundi undian peringkat pertama akan dibuka pada jam 10 malam 26 november (jumaat) sehingga jam 8 pagi  30 november (selasa)..

FF: UNDI ANDA ADALAH RAHSIA…CEHH…..




Related Post

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
Kelab Blogger Ben Ashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

24 Comments on “BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010”

  1. tersedak uncle lepas minum susu ibu bile tengok nama uncle pun ada..hohoooo….perlu di ingatkan..jumlah follower bukan jaminan blog tu popular ..err macam uncle ni ek…hahaha semua blog yg ko senarai tu mmg giler babas punya dasat…uncle hanya mentimun jer pepehal pun kepad ayg calonkan uncle..mekasih daun keladi..esok lusa jom tanam pokok keladi depan umah hahahha
    uncle recently posted..short notice – ke putrajaya esok !My Profile

  2. salam bro faizal.huhu.Xpe2.tu ah.aku tengok tadi pon cam harem.haha.Aku ade keje jap doh.takleh nak on9 malam ni.huhu.Thanks kalau dah vote aku.haha.Salam.jumpe esok.

  3. waaa! Bape banyak thanks da aku ucap kat ko bro faizal! Takpe2 sbg tanda penghargaan aku,aku ucap lagi Terima kasih kat ko.hehehe.Tu la.aku pon tak tahu nape tercalon.blog aku xde la hebat sangat,xde lama sangat.hurm..perlu aku tarik diri bro?segan siot! hahahaha..;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge