TIP UNTUK MENGURAT AWEK KONPEM CAIR NI

 pinjam pic awak yer sbg model dlm blog saye..hehe

salam mengurat d musim WC yer…

nak ngurat pun kena ada gaya dan cara. jangan main tegur jer silap hari bulan kena sembur balik! bagi yg ada masalah  speechless, chat up lines ni mungkin korang boleh praktikkan. tak yah kontrol2 macho @ ayu sangat sebab adalah lebih baik kita jadi diri kita sendiri. 19 tip yang agak tinggi riksikonye untuk korang kena penyepak @ dikatakan gilerr. tapi aku rasa, kalau kita betol2 ikhlas, ape salahnye approach cenggini korang cuba!

– excuse me, i baru lagi kat sini. boleh bagi direction camner nak pergi rumah u??
– u tau tak? mata u ni sama color ngn porsche i.
– senang citer camni lah ape kata u amik telefon i ni, nanti i kol u.
– boleh x saya nak amik gambar sedari? nak tunjuk bukti kat kengkawan yg bidadari syurga betol2 dah menjelma
– mintak maaf cik. boleh saya pinjam telefon cik kejap? emergency ni!. mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat.
– nombor i hilang lah, boleh i mintak nombor u?
– helo, saya pencuri & saya saya kat sini sebab nak curi hati awak
– i tak tau camner nak cakap…tapi i dah rasa u dah betol2 curi hati i.
– sakit x bila jatuh dari syurga?
– kalau lah u ni bugger baru kat mcdonalds, i akan panggil u, mcgorgeous!
– i perasan yg u perasan i perhatikan u, u perasan x?
– hai! nama saya right…Mr right.
– hai! saya MR right. ada org bagitau awak cari saya eh..?
– awak x penat ker? sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dlm kepala saya.
– hah, skrng saya dah ada depan awak, ape lagi 2 permintaaan awak?
– hai! saya cuma nak cakap i rasa u awek paling cantik pernah saya nampak, jadi saya belikan air ini untuk awak.
– hai! suara dalam kepala saya asyik hasut i suruh i dekat & bercakap dgn u.
– u tau x ape yg paling cambest dlm hidup u? i.
– hai! i cuma ada 3 bulan jer lagi untuk hidup.

korang try la ekk…harap2 dpt awek yg korang usha2 tu…

  

15 Comments

Add a Comment
  1. cemane mya bole smpai sini? bahaha

  2. budu pnya trick..bgus ko p mnta amput trus

  3. maaf bri x i pandai mengurat la..hehe

  4. sape awek dlm gmbar tu bro….hehe….
    Newbie recently posted..Statistik wow!Berita selepas 10 hari pelancaranMy Profile

  5. sama kaler dgn Porsche tue melampau la plak kan
    misSbLurRy recently posted..bakar ayam atau ayam bakar My Profile

  6. Hahaha…. lawak la… sekali kena pelempang free ūüėõ
    yaya recently posted..10 penyebab kematian di duniaMy Profile

  7. Tips terbaikk punyer utk ngurat awek –

    tunjuk wang dan kad kredt bebyk depan dia… sure dia yg gi ngurat kita sebelum kita sempat nak ngurat dia… hahaha

  8. mak aiii byk tips ..hahhahaha…

  9. @nas: x boleh awek ni dah berpunya la..hehe..

    @ershad: hahah..sikit2 la…

  10. mengorat awek gambar tue lah…ehehehehe…guraw jelah….:P

  11. @wan hafiz: idea dr member..hehe

    @wan gerrard: bole2..amik la.

    @chekgu moe: ntah la dunia skrng…

    @famous: boleh gak…nanti sy masukkn dl list ek..hehe

  12. err pinjam jap line ni, ada awek kat sebelah aku=P

  13. hahha..lawak2..tp bernas..kih2

  14. xyah tunggu dia kata apa2. dia terus jumpa parents la~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Travel Blog | Faizal Fredley | Walking in the Sky! © 2015 Frontier Theme