TIP UNTUK MENGURAT AWEK KONPEM CAIR NI

15 comments

in Uncategorized

 pinjam pic awak yer sbg model dlm blog saye..hehe

salam mengurat d musim WC yer…

nak ngurat pun kena ada gaya dan cara. jangan main tegur jer silap hari bulan kena sembur balik! bagi yg ada masalah  speechless, chat up lines ni mungkin korang boleh praktikkan. tak yah kontrol2 macho @ ayu sangat sebab adalah lebih baik kita jadi diri kita sendiri. 19 tip yang agak tinggi riksikonye untuk korang kena penyepak @ dikatakan gilerr. tapi aku rasa, kalau kita betol2 ikhlas, ape salahnye approach cenggini korang cuba!

– excuse me, i baru lagi kat sini. boleh bagi direction camner nak pergi rumah u??
– u tau tak? mata u ni sama color ngn porsche i.
– senang citer camni lah ape kata u amik telefon i ni, nanti i kol u.
– boleh x saya nak amik gambar sedari? nak tunjuk bukti kat kengkawan yg bidadari syurga betol2 dah menjelma
– mintak maaf cik. boleh saya pinjam telefon cik kejap? emergency ni!. mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat.
– nombor i hilang lah, boleh i mintak nombor u?
– helo, saya pencuri & saya saya kat sini sebab nak curi hati awak
– i tak tau camner nak cakap…tapi i dah rasa u dah betol2 curi hati i.
– sakit x bila jatuh dari syurga?
– kalau lah u ni bugger baru kat mcdonalds, i akan panggil u, mcgorgeous!
– i perasan yg u perasan i perhatikan u, u perasan x?
– hai! nama saya right…Mr right.
– hai! saya MR right. ada org bagitau awak cari saya eh..?
– awak x penat ker? sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dlm kepala saya.
– hah, skrng saya dah ada depan awak, ape lagi 2 permintaaan awak?
– hai! saya cuma nak cakap i rasa u awek paling cantik pernah saya nampak, jadi saya belikan air ini untuk awak.
– hai! suara dalam kepala saya asyik hasut i suruh i dekat & bercakap dgn u.
– u tau x ape yg paling cambest dlm hidup u? i.
– hai! i cuma ada 3 bulan jer lagi untuk hidup.

korang try la ekk…harap2 dpt awek yg korang usha2 tu…

  

{ 15 comments… read them below or add one }

mya November 25, 2011 at 2:10 AM

cemane mya bole smpai sini? bahaha

Reply

asjdlkajsdl September 21, 2011 at 5:46 PM

budu pnya trick..bgus ko p mnta amput trus

Reply

abu luqman January 10, 2011 at 10:56 AM

maaf bri x i pandai mengurat la..hehe

Reply

Newbie January 7, 2011 at 11:30 PM

sape awek dlm gmbar tu bro….hehe….
Newbie recently posted..Statistik wow!Berita selepas 10 hari pelancaranMy Profile

Reply

misSbLurRy January 6, 2011 at 12:33 PM

sama kaler dgn Porsche tue melampau la plak kan
misSbLurRy recently posted..bakar ayam atau ayam bakar My Profile

Reply

yaya January 6, 2011 at 10:01 AM

Hahaha…. lawak la… sekali kena pelempang free 😛
yaya recently posted..10 penyebab kematian di duniaMy Profile

Reply

Jo Qusary September 30, 2010 at 9:13 PM

Tips terbaikk punyer utk ngurat awek –

tunjuk wang dan kad kredt bebyk depan dia… sure dia yg gi ngurat kita sebelum kita sempat nak ngurat dia… hahaha

Reply

eNaSaN July 12, 2010 at 4:12 PM

mak aiii byk tips ..hahhahaha…

Reply

Faizal Fredley July 12, 2010 at 1:11 PM

@nas: x boleh awek ni dah berpunya la..hehe..

@ershad: hahah..sikit2 la…

Reply

nas July 12, 2010 at 10:10 AM

mengorat awek gambar tue lah…ehehehehe…guraw jelah….:P

Reply

Faizal Fredley July 12, 2010 at 5:53 AM

@wan hafiz: idea dr member..hehe

@wan gerrard: bole2..amik la.

@chekgu moe: ntah la dunia skrng…

@famous: boleh gak…nanti sy masukkn dl list ek..hehe

Reply

chekgu Moe July 12, 2010 at 1:58 AM

hahaha….macam2 lah…

Reply

Wan Gerrard July 12, 2010 at 1:49 AM

err pinjam jap line ni, ada awek kat sebelah aku=P

Reply

Wan Haffiz July 12, 2010 at 1:12 AM

hahha..lawak2..tp bernas..kih2

Reply

FaMouS July 12, 2010 at 2:07 AM

xyah tunggu dia kata apa2. dia terus jumpa parents la~~

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: