TIP UNTUK MENGURAT AWEK KONPEM CAIR NI

 

 pinjam pic awak yer sbg model dlm blog saye..hehe

salam mengurat d musim WC yer…

nak ngurat pun kena ada gaya dan cara. jangan main tegur jer silap hari bulan kena sembur balik! bagi yg ada masalah  speechless, chat up lines ni mungkin korang boleh praktikkan. tak yah kontrol2 macho @ ayu sangat sebab adalah lebih baik kita jadi diri kita sendiri. 19 tip yang agak tinggi riksikonye untuk korang kena penyepak @ dikatakan gilerr. tapi aku rasa, kalau kita betol2 ikhlas, ape salahnye approach cenggini korang cuba!

- excuse me, i baru lagi kat sini. boleh bagi direction camner nak pergi rumah u??
- u tau tak? mata u ni sama color ngn porsche i.
- senang citer camni lah ape kata u amik telefon i ni, nanti i kol u.
- boleh x saya nak amik gambar sedari? nak tunjuk bukti kat kengkawan yg bidadari syurga betol2 dah menjelma
- mintak maaf cik. boleh saya pinjam telefon cik kejap? emergency ni!. mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat.
- nombor i hilang lah, boleh i mintak nombor u?
- helo, saya pencuri & saya saya kat sini sebab nak curi hati awak
- i tak tau camner nak cakap…tapi i dah rasa u dah betol2 curi hati i.
- sakit x bila jatuh dari syurga?
- kalau lah u ni bugger baru kat mcdonalds, i akan panggil u, mcgorgeous!
- i perasan yg u perasan i perhatikan u, u perasan x?
- hai! nama saya right…Mr right.
- hai! saya MR right. ada org bagitau awak cari saya eh..?
- awak x penat ker? sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dlm kepala saya.
- hah, skrng saya dah ada depan awak, ape lagi 2 permintaaan awak?
- hai! saya cuma nak cakap i rasa u awek paling cantik pernah saya nampak, jadi saya belikan air ini untuk awak.
- hai! suara dalam kepala saya asyik hasut i suruh i dekat & bercakap dgn u.
- u tau x ape yg paling cambest dlm hidup u? i.
- hai! i cuma ada 3 bulan jer lagi untuk hidup.

korang try la ekk…harap2 dpt awek yg korang usha2 tu…

  

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge