SHARE

29  june 2010

wah dah 99 follower aku..tq sb sudi follow aku…
hmm…skang ni aku tertunggu2 sape ek yg jd follower aku yg ke 100 ni..aku nak bagi hadiah la…

  

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya.. #TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan. Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge