MY MOMENT DENGAN SI DIA... - Faizal Fredley

MY MOMENT DENGAN SI DIA…

kenagan semasa di asrama sek teknik kuala krai..best sgt2..mlm sebelum SPM kitaorang stdy sampai lewat malam sampai kena sound kat warden…haha..kenagan manis..

si dia yg telah berjaya mencuri hati ku..pertemuan semasa pertandingan JPA3 pada tahun 2007…dan ianya kekal sampai sekarang n diharap unk selamanya…dia sekarang sedang belajar kat UITM puncak alam dlm bidang physiology. LOVE her so much..dialah RABIATUL ADAWIYAH BT ABD RAHMAN

syafik,aku,mirul,ikram,lami,hafiz(aboh),sabri..pic diambil pada tahun 2010 di dewan 2020..
salah satu kengan ku bersama member di UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS..syg kamoo semua..
mandi2 kat kolam air panas ulu lengong, kedah sempena release tension masa TEST di UNIMAP..
anjuran MPKK TUN GHAFAR BABA..
syok kol 7 pagi baru sampai kolej balik..
holiday bersama member sek men long gafar..pic masa 2009…byk kenangan di sini..walaupon plan sebenar x menjadi tp syok sgt dpt berkhemah malam 2..rindu korunk semua…nazmi n izzat (UNIKL), aimullah (UniMAP), safuan (POLY KB), afiq n fakhrurrazi (FORM 6)
aku, mirul, syafik n aboh…jalan2 kat alor star…singgah kat masjid n posing jap..pic masa sem2 lagi…
lami,husni,yen,ley,wan dlm surau taman semarak selepas kelas WAFER FABRICATION n sebelum kelas ELECTRONIK PACKAGING..lepak surau dulu tenangkan pikiran..
rakan2 sek teknik kuala krai..masa cuti sem3 nak amik sijil SPM..posing dlm pejabat jap..
shakir, ikram n aku…masa ni kitaorang dtg terlalu awal untuk lab electronic packaging…pintu lab x buka pom lagi..semenjak hari2 aku selalu jer dtg lewat..haha

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge