KENANGAN KU BERSAMA TOYOL - Faizal Fredley

KENANGAN KU BERSAMA TOYOL

test ic layout
disebabkan subject ni banyak nak kena hafal terpaksalah
aku bawak toyol memandang kan ingtan ku x la kuat akibat tgk bnda x elok byk sgt kot paham2 je la benda ape..hehe
kali ni toyolku bukan seperti biasa toyol ku bkn sebarng toyol..
toyol aku dlm bentuk kertas A4 lagi ada 4 helai mengandungi 4 bab..
haha..
pada hari kejadiaan dlm separuh masa ke2 jawab test..
ada member kantoi toyol dlm bentuk kertas kecik..
selang brape minit sorang lagi member yg duk dpn kantoi toyol dlm kerts A4 mcm aku..
lepas 2 mula la lecturer buat spot chek sorang2..
sampai kat org dpn aku cpt2 member kat sblah sorok toyol sempat jugak dia…
aku guna toyol besar memeng x sempat nak sorok..
aku memng cuak tahap gaban dah ni…
ape yg manpu aku buat hanya berserah jer la…
sampai lecturer kat aku dia mula tgk kertas jawapan sekali ngn toyol2 aku dia check..
masa 2 hanya tuhan jer tau perasaan aku..
aku dah ready nak malu ni akibat kantoi..muka memng merah nak mampos dah..
akibat aku solat magrib sblum 2 n berdoa “kalaulah aku guna toyol dlm test mlm ni harp2 x kantoi la”
dan doa ku dimakbulkan apabila kertas jwapan aku dikembalikan bersama toyol2 ku..
aku bursyukur giler lepas 2 muka jelas lega..
alhamdulillah rezeki aku kot..
tp yg x tahan semua member x puas hati kot ngn aku sb aku x kantoi yg lain ramai gak kantoi hari 2..

final engineering entrepreneurship
masa final ni lak aku x stdy pom..
memng leteh sgt sb jadual exam padat sgt..
so aku bwk la toyol dlm bentuk hanfon n kertas kecik..
soalan seng jer tp d sebabkan x stdy jd la susah nak jawab..
setengah jam jwb exam aku kuarkan toyol dln henfon..
lepas kuar aku nak buka folder note tadi..
tiba2 ntah mcm mane aku terbuka forder surah yasin..
dah terplay la aku surah yasin..
cpt2 aku tutup dlm keadaan gelabah aku terON lah pulak lagu wali band..
adoiii..
memng cuak giler ar…lecturer kat blakng dah sound dah aku..
masa aku nak tutup lagu lak aku tertekan internet la plak..
lepas tutup internet lgu plak bunyi..
memng aku x tau nak wak pe ni..
lepas tekan beberapa butang akhirnya OFF la gak nset aku..
lepas 2 memng x berani terus aku nak kuar nset lg..
terpaksa la aku guna khidmat toyol kertas…
tp bkn kat dlm dewan ar tp kat tandas…
hmm..kadg2 lawak gak imbas kembali kenagan ku ngn toyol ni..
lepas ni memng aku serik x nak bawak toyol lagi dah..

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

1 Comment

  1. Faizal Fredley

    April 27, 2010 at 3:07 PM

    memang nak tercabut kaki jer rasa….haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge